miercuri, 10 martie 2010

SOLAR - CENTRU PROFESONAL DE BRONZARE BUCURESTI SECTOR 4,- CARTIER BERCENI 0727996633

Centru profesional de bronzare dotat cu 2 aparate ergoline orizontale si un aparat hapro vertical. Va invitam sa va bucurati de un bronz si un aspect placut la cele mai bune preturi si beneficiind de gama de creme acceleratoare foarte performante exclusiv pentru solar.
Solar vertical hapro 180 W si 2 solarii orizontale ergoline cu tuburi de 160 si 180 W.Solar de ultima generatie LUXURA .
PRODUSE FOLOSITE : De ultima generatie si eficienta sporita pentru bronzare :
Creme acceleratoare profesionale
- SuperTan Australian Gold;
- Fiji.
OFERTA: 1.4 ron / minutul
Verificati pt oferte speciale la receptie la Cristina si tarifele la abonamente.
La receptie veti primi consiliere gratuita pt fiecare tip de piele si ten pentru bronzare.
Program: Luni-Duminica 10:00-22:00
Telefon: 021.332.17.15, 0727.99.66.33 , 0765.33.77.99
Adresa :Sos. OLTENITEI NR 38 A (vis-a-vis de Gradina de Sud) sector 4 Bucuresti
Email: andreeastroe123@yahoo.com
Web : http://www.solariumbucuresti.blogspot.com
ABONAMENTE:
50 MIN - 60 RON 3 CREME BONUS
75 MIN - 75 RON
100 MIN - 120 RON 6 CREME BONUS
150 MIN - 180 RON 1 crema tub bonus
200 MIN - 175 RON

AICI GASITI INFORMATII DESPRE BRONZARE :

A.Doctorii recomanda solarul pentru vitamina d :

Într-un articol pentru Huffington Post, Christiane Northrup, medic, sugerează sporirea nivelului Vitaminei D pentru prevenirea cancerului de sân şi merge chiar atât de departe încât să recomande bronzarea artificială pentru a stimula producţia Vitaminei D. Northrup spune că, bazându-se pe cercetări recente care asociază niveluri ridicate de Vitamina D cu scăderea riscului de cancer de sân, este important pentru femei monitorizarea nivelului de Vitamina D şi luarea măsurilor de sporire a acesteia dacă se găsesc carenţe.

Ea precizează că este dificil să îţi procuri cantitatea necesară de Vitamina D din surse alimentare, şi sugerează suplimente şi expunere solară regulată – inclusiv vizitarea saloanelor de bronzare care oferă raze UVB.

Sursa: Huffington Post (27.08.2009): Protect Your Breasts With Vitamin D




B.DETALII DESPRE RAZELE ULTRAVIOLETE :

Serviciile de bronzare moderne, aparatele de bronzat ofera mult mai multe avantaje decat doar siguranta, datorita expunerii intr-un mediu controlat la razele UV. Bronzul obtinut la solar este mai placut si mai sigur decat la soarele arzator, permitand un bronz mai uniform, mai auriu printr-o expunere completa. In afara de acestea, nu ti se lipeste nisipul de piele si nu sunt nici insecte pe care sa le infrunti.

Este recunoscut faptul ca o sedinta la solar are un efect pozitiv nu doar asupra fizicului ci si asupra psihicului. Un sentiment de bunastare si reducerea starii depresive sunt cateva din avantajele acestei experiente. Razele UV produc un efect similar cu antrenamentul fizic, obtinand o imbunatatire a conditiei fizice, si de asemenea conduc la scaderea zaharului din sange si a presiunii sangelui, si de asemenea la cresterea rezistentei, a energiei si a puterii.

Acestea nu inseamna ca trebuie sa renuntati la tratamentul medical si sa mergeti la solar, deoarece noi nu suntem doctori, insa acesta poate fi un mediu alternativ de a va imbunatati starea de sanatate.
Care sunt efectele UV asupra pielii? Razele UV se cunosc de mult, in sensul ca ajuta organismul uman prin producerea vitaminei D3 care ne este esentiala. Totusi, abia de curand au fost intelese pe deplin efectele biologice ale razelor UV care sunt invizibile pentru ochiul uman. Acestea sunt impartite in trei grupe in functie de lungimea lor de unda.

Razele UVC sunt cele mai scurte lungimi de unda din cadrul spectrului UV. UVC pot supune la pericol toata viata de pe Pamant daca nu ar fi in mare masura filtrate de catre stratul de ozon si de catre alte componente ale atmosferei. Razele UVC ucid celulele vii.

Solarele moderne pe care le gasesti la saloane moderne de bronzare nu emit raze UVC, emit doar raze UVA si UVB care sunt controlate cu grija.

Razele UVB naturale pot cauza arsuri in cazul expunerii excesive. O arsura severa, aspra este o stare medicala serioasa care cere ingrijire medicala. Arsurile mai putin severe pot fi ingrijite cu ajutorul unor bai racoroase si a unei lotiuni hidratante care nu contin alcool.

Instalatia moderna de bronzare produce doar necesarul de UVB pentru a incepe producerea de melanina (pigmentul natural ce protejeaza pielea de arsuri).

Razele UVA sunt cele mai lungi si mai blande raze. Europenii se pot bucura de aparatele de bronzare cu UVA inca din anii 1970, in timp ce americanii au avut acces la acestea numai incepand cu 1982. Aparatele de bronzare au ajuns cu timpul sa emita apropape exclusiv raze UVA, cu o cantitate de UVB minima necesara pentru a incepe procesul de bronzare.



C.CE INSEAMNA O SEDINTA IN APARATUL DE BRONZARE ?



Răspuns: O “ședință” în salonul de bronzare este durata corectă de expunere a tipului tău de piele într-un specific aparat de bronzare la un moment dat. Asta ca să obți un bronz cu doză minimă de UV. Astfel, este imposibil ca două ședințe de bronzare să fie exact la fel. Patru factori trebuie luati în considerare:

1. Tipul de piele. Durata corectă de expunere trebuie să fie ajustată de un salon de bronzare profesionist astfel încât să se adapteze tipului tău de piele (ex. Considerabil mai mică pentru un ten deschis la culoare sau nebronzat, altfel pot apărea arsuri solare, care sunt periculoase).

2. Condiția tenului. Tipul tău de piele nu se schimbă niciodată, dar condiția tenului se va schimba. Condiția pielii include mulți factori, în principiu: protecție; aspect sau culoare; nivelul hidratării conform conținutului sau aspectului. Cât timp a trecut de la ultima ședință de bronzare? Daca au trecut deja 6 sau 7 săptămâni de la ultima ședință, sub razele soarelui sau la un aparat de bronzare, trebuie să o iei de la capăt.

Chiar dacă mai ești încă bronzat, factorul de protecție al tenului tău a scăzut din nou aproape de zero. După 6 săptămâni de la ultima ședință de bronzare, trebuie să începi din nou cu ½ sesiune indiferent că ești pe plajă sau într-un aparat de bronzare. Cu cât mai îndepărtezi mai mult de la ultima ședință de bronzare, cu atât mai mult trebuie să reduci la jumătate durata ședințelor de bronzare.

3. Aparatul de bronzat. Aparatele de bronzat diferă în funcție de puterea și componența razelor UV, astfel încât nici un aparat nu bronzează la fel. Sesiunile de bronzare pot diferii în funcție de aparatul de bronzare. In mod correct producătorii recomandă sesiuni ce variază între 2 și 40 de minute, în funcție de tipul de echipament folosit pentru acest scop.

Echipamentele se încadrează în 5 categorii de bază, în funcție de tipul de lămpi cu care e conceput să funcționeze. Doar un salon profesional poate să ofere consiliere în folosirea corectă a aparatelor de bronzare pentru diferite țeluri. Dacă știi ceea ce îți dorești de la tenul tău, consultanții te vor sfătui ce aparat de bronzare să folosești la fiecare stadiu.

4. Înregistrările. Reținerea diferitelor tipuri de date afectează bronzarea artificială deoarece aparatele de bronzare sunt dotate cu lămpi care produc raze UV pe parcursul duratei lor de viata. Unele lămpi nu mai bronzeazDoctorii recomanda solarul pentru vitamina d
ă eficient după 500 de ore. Unele saloane nu înlocuiesc lămpile decât după 700 de ore. Un aparat de bronzare performant nu va bronza bine dacă lămpile sunt epuizate și învechite.

Pe parcursul primelor 50 de ore lămpile sunt foarte puternice și riscul arsurilor este foarte ridicat. Lungimea ședinței de bronzare ar trebui redusă dacă te expui la lămpile noi lowered și mărită dacă acestea se apropie de durata maximă de folosire, în funcție de numărul de ore deja consumate și input-ul oferit. Și expunerea la soare este influiențată de o anumită dată, dar aceea a sezonului și unghiului soarelui .

2 comentarii:

  1. da , e un loc de unde pleci bronzat , servicii de calitate la pret bun .personalul e amambil si iti recomanda varianta cea mai buna pt un bronzat de durata si optim .

    RăspundețiȘtergere
  2. da, puteti fixa calciu mai bine, si aici nu e vorba numai de fete ci si de baieti folosind bronzarea artificiala .

    RăspundețiȘtergere